HOLIDAY INN ANKARA KAVAKLIDERE

TBMM'ye 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Holiday Inn Ankara-Kavaklıdere, elçilikler bölgesinde yer alan şık ve modern bir oteldir. Ücretsiz güvenli otopark ve Wi-Fi sunan bu 4 yıldızlı tesiste 24 saat açık resepsiyon da bulunur.

İnternet erişimi ile düz ekran TV içeren klimalı odaların tümünde yastık menüsü, çay-kahve yapma imkanı ve özel banyo sağlanır. Bazılarında ücretsiz su, çikolata ve dergiler gibi ekstralar vardır.

Monde Restaurant'ta kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için Türk mutfağı sunulur. Oda servisi de talep edilebilir. Rue Café & Bar avizelere sahip geniş bir alanda içecekler, kokteyller ve hafif atıştırmalıklar servis etmektedir.

Otelde iş merkezi vardır ve Congresium Kongre Merkezi araçla yaklaşık 10 dakikalık mesafededir. Ana alışveriş caddesi olan Tunalı Hilmi Caddes'ne 7 dakikalık, Kızılay Metro İstasyonu'na ise 15 dakikalık yürüyüşle ulaşılabilir. Anıtkabir 2,3 km ötededir.

Ankara Holiday Inn Kavaklıdere, Esenboğa Uluslararası Havalimanı'na 31 km uzaklıktadır.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com