BLACK BIRD THERMAL

Yalova'nın ünlü Termal ilçesinde yer alan Black Bird Thermal Hotel & SPA, şifalı termal havuzlar ve kaplıca banyolarıyla çeşitli uygulamalar sunmaktadır. Konuklar Türk hamamı, sauna, tuz odaları, Tay masajı ve cilt bakımı tedavileri gibi çok sayıda kaplıca olanağından yararlanabilirler. Ücretsiz Wi-Fi erişimi de mevcuttur.

Dört yıldızlı Black Bird Thermal'in sigara içilmeyen odalarında klima, uydu TV, minibar ve kasa vardır. Ayrıca oturma alanı bulunmaktadır. Her konaklama biriminde termal su sağlanmaktadır.

Ana restoranda açık büfe tarzında günlük kahvaltı ve akşam yemeği servis edilmektedir. Alakart restoranda ise öğle yemeği sunulmaktadır. Konuklar, Patisserie'de kahve ve keklerin tadını çıkarabilir ya da Vitamin Bar'da serinletici bir meyve suyu içebilirler. İngiliz pub ve lobi barda gün boyunca içecek servisi yapılmaktadır.

Ayrıca spor salonunda egzersiz yapabilir ya da otelin 24 saat hizmet veren resepsiyonu tarafından düzenlenen sabah yürüyüşlerine katılabilirsiniz. Otelin bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur. Yalova'nın merkezi 13 km uzaklıktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com