GAZELLE RESORT BOLU

Karacasu bölgesinde, bir meşe ormanının içinde kurulmuş olan Gazelle Resort & Spa'nın geniş odalarında LCD uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Otelde sauna, spor salonu, spa küveti ve 2 yüzme havuzu vardır.

Gazelle Resort & Spa'nın odaları modern bir tarza sahip olup bol güneş ışığı almaktadır. Odalarda klima, minibar ve şık bir banyo bulunmaktadır.

Gazelle’nin alakart seçenekler veya açık büfe yemekler sunan restoranlarında Türk ve İtalyan lezzetlerinden oluşan zengin menüler servis edilmektedir. Bar ve atıştırmalık büfesinde canlandırıcı içecekler vardır. Şarap menüsü de mevcuttur.

Gazelle Resort & Spa'nın konukları ücretsiz otoparktan ve 24 saat hizmet veren resepsiyondan faydalanabilir. Ayrıca, yürüyüş yaparak veya bisiklet sürerek geçen bir günün ardından kapalı ve açık yüzme havuzlarında yorgunluk atabilirsiniz. Tesisi çevreleyen ormanda yürüyüş yolları vardır. Çocuklar çocuk havuzunda ya da çocuk kulübünde vakit geçirebilir.

Gazelle Resort & Spa'dan Bolu'ya arabayla 18 dakikada ulaşabilirsiniz. Tesis arabayla İstanbul'a 2,5 saat, Ankara ise 1,5 saatlik mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com