NOV OTEL GAZIANTEP

Merkezi konumdaki 4 yıldızlı Novotel Gaziantep, açık yüzme havuzu, fitness merkezi ve 24 saat açık resepsiyonu ile konukların hizmetindedir. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur. Wi-Fi erişimi de ücretsizdir.

Novotel'in odalarında klima, çalışma masası ve düz ekran TV'nin yanı sıra çay-kahve makinesi ve minibar bulunmaktadır. Geniş banyolar saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleriyle donatılmıştır.

Konuklar dünya mutfaklarından çeşitli yemeklerin tadını otel restoranının içinde ya da terasında çıkarabilirler. Kahvaltı açık büfe olarak servis edilmektedir. Alakart servis de 7/24 hizmetinizdedir.

Otelde kapalı çocuk oyun alanı vardır. Ütü ve çamaşır yıkama hizmetleri de verilmektedir.

Otele 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Gaziantep Arkeoloji Müzesi'ni gezebilirsiniz. Zeugma Mozaik Müzesi ise 1 km uzaklıktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com