DEDEMAN PARK TRABZON

Bu tesis plaja 14 dakikalık yürüme mesafesinde. Karadeniz Bölgesi'ndeki Trabzon'da yer alan Park Dedeman Trabzon, Kaşüstü Plajı'na 500 metre mesafede fitness merkezi ile hizmet vermektedir. Tesis genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Park Dedeman Trabzon'un klimalı odalarında oturma alanı, kasa ve uydu kanallarını izleyebileceğiniz düz ekran TV mevcuttur. Ayrıca elektrikli su ısıtıcısı ve minibar da temin edilmektedir. Bazı odalarda çekyat, teras ve deniz ya da şehir manzarası sunulmaktadır. Banyolar duş, ücretsiz banyo malzemeleri, terlik ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

Park Dedeman Trabzon, Ayasofya Müzesi'ne 17 km ve Atatürk Konağı'na 19,5 km uzaklıktadır. Forum Alışveriş Merkezi, Park Dedeman Trabzon'a 10 km, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ise 900 metre mesafededir. Trabzon Havaalanı 9 km uzaklıkta yer alır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com