ZORLU GRAND HOTEL TRABZON

Trabzon'un merkezinde yer alan bu 5 yıldızlı otel, geleneksel mimariyle modern esintileri harmanlamaktadır. Tesisin odalarında hızlı Wi-Fi erişimi ve uydu TV bulunmaktadır. Sunulan olanaklar arasında kapalı yüzme havuzu içeren sağlık kulübü sayılabilir. Bu tesis çevre dostu olduğu için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescil edilmiştir.

Zorlu Grand Hotel’in odaları sıcak renklerle ve ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda minibar, çay-kahve yapma imkanı ve en-suite banyo bulunmaktadır. Bazı odalarda ise ayrı bir oturma alanı vardır. Spor kanalları da dahil olmak üzere tüm odalarda TiviBu, Dsmart ve Digiturk kanalları mevcuttur.

En yakın havaalanı olan Trabzon Havaalanı 6 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com