USTA PARK HOTEL TRABZON

Trabzon'un merkezinde, iş ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan bu otel, sahile 300 metre mesafededir. Modern bir spor salonu, spa, sağlıklı yaşam merkezi ve hamam bulunan tesiste Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Usta Park Hotel'in sade mobilyalarla döşenmiş odalarında klima ve özel banyo bulunmaktadır. Odalar uydu TV ile donatılmıştır. Bazı odalarda oturma alanı ve panoramik manzaralı özel balkon vardır.

Sabahları açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Deniz manzaralı Sunset Restaurant'ta yöresel yemekler sunulmaktadır. Otelde geniş bir güneşlenme terası içeren bar ve kafe bulunmaktadır.

Usta Park Hotel, Sümela Manastırı'na 50 km mesafededir. Trabzon Havalimanı ise 5 km uzaklıktadır. Tesiste günün 24 saati açık resepsiyon ve ücretsiz özel otopark bulunmaktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com