MARIGOLD HOTEL BURSA

Bursa'nın en eski yerleşim bölgesi Çekirge'de yer alan Marigold Hotel, kapsamlı spa olanakları ve bünyesinde bar da bulunan kaliteli restoranıyla hizmet vermektedir. Konuklar Uludağ'a ulaşım imkanı sağlayan servis hizmetinden yararlanabilirler. Tümü modern konaklama birimlerinde hızlı WiFi erişim noktası bulunmaktadır.

Phitia Thermal Spa'nın büyük kapalı havuzunda 46 derece sıcaklıkta doğal termal su vardır. Geleneksel Türk hamamının, saunanın veya masajların keyfini çıkarabilirsiniz.

Spa alanında kardiyo ekipmanları ve serbest ağırlıklarla donatılmış bir fitness merkezi de mevcuttur. Buradaki Vitamin Bar'da sağlıklı kokteyller ve hafif atıştırmalıklar sunulmaktadır.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com