CROWNE PLAZA BURSA

Bursa'da merkezi bir konuma sahip Crowne Plaza Bursa Convention Center&Thermal Spa, eğlence, yiyecek ve içecek mekanlarıyla popüler olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na sadece 2 km mesafededir. Tesis 4,000 m²lik bir alanı kapsayan spa, açık yüzme havuzu ve uydu TV ile klima içeren zarif dekorlu odalar sunmaktadır. Yeni Stadyum otelden 2 km ileridedir.

Crowne Plaza Bursa, Bursa'nın en büyük organize sanayi bölgesine 5 km ve Atatürk Kültür&Kongre Merkezi'ne 7 km uzaklıktadır. Şehrin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Carrefour Alışveriş Merkezi bu otelin hemen yanındadır. Nilüfer Metro İstasyonu'na yürüyerek 10 dakikada ulaşılabilir. Tesis bünyesindeki ücretsiz özel otoparktan faydalanabilirsiniz. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com