THE RITZ CARLTON

Şehir ve İstanbul Boğazı'nın pitoresk manzaralarına sahip The Ritz-Carlton, İstanbul; şehrin kalbinde yer alır. Tesis genelinde ücretsiz hızlı internet erişiminden yararlanabilirsiniz. Bu 5 yıldızlı otelden Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Cami ve Kapalı Çarşı gibi eski kentin ünlü cazibe noktalarına arabayla sadece 15 dakikada ulaşılabilir.

The Ritz-Carlton'ın lüks mobilyalarla zarif bir şekilde dekore edilmiş tüm konaklama birimlerinde konforlu koltuklar içeren oturma alanı ve süslü çekmeceler göze çarpar. Tamamen mermerden yapılmış banyoda ayrı yağmur duşu, derin küvet, seçkin Asprey banyo malzemeleri ve yumuşak havlu bornoz ile terlikler mevcuttur. Manzara eşliğinde ücretsiz günlük gazetenizi okurken odanızdaki Nespresso makinesinde hazırlayabileceğiniz kahvenizi yudumlayabilirsiniz.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com