SWISSOTEL THE BOSPHORUS

 Swissotel The Bosphorus, Dünya'nın Önde Gelen Otelleri'ne (Leading Hotels of the World) de üye olan lüks bir oteldir. İstanbul'un merkezinde güzel bir konuma sahip ve geniş bahçelerle çevrili bu 5 yıldızlı tesis, Boğaz'ın muhteşem manzaralarını sunmaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Oteldeki ferah ve zarif konuk odaların çoğu tarihi şehrin ve Boğaz'ın harika manzaralarına sahiptir. Odalar geleneksel Avrupa tarzında dekore edilmiştir ve lüks banyolara ile donatılmıştır.

Oteldeki dinlence olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, ödüllü spa alanı ve sağlıklı yaşam merkezi bulunmaktadır. Ayrıca tam donanımlı bir spor salonu mevcuttur. Pilates dersleri düzenlenebilmektedi


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com