ISTANBUL GONEN OTEL

Atatürk Havalimanı'na sadece 3 km mesafedeki Gönen Hotel kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dahil spa olanakları ve ücretsiz Wi-Fi erişimi sunmaktadır. Klimalı odalarda düz ekran TV ve minibar vardır.

İstanbul Gönen Hotel'in konforlu odaları sade mobilyalarla döşenmiştir. Tüm odalarda oturma alanı ve kasa mevcuttur. Geniş süitlerden bazıları küvetlidir.

Lobi katından havuza bakan Sedef Restaurant'ta Türk mutfağı ve dünya mutfaklarından yemekleri tadabilirsiniz. Restoranda açık büfe kahvaltı da verilmektedir. Lal Restaurant dünya mutfağından çok çeşitli spesiyaliteler servis eder. Lobby Bar ve Pub-Lig Bar ferahlatıcı içeceklerin tadını çıkarmak için idealdir.

Spa olanakları arasında sauna, kapalı havuz ve fitness salonu yer alır. Resepsiyon 7/24 açıktır.

Starcity Outlet Centre adındaki büyük alışveriş merkezinin tam karşısında yer alan İstanbul Gönen Hotel tarihi Sultanahmet semtine 15 km mesafededir. Taksim Meydanı 20 km uzaklıktadır. İstanbul Gönen Hotel ile Atatürk Havalimanı arasında ücretsiz çift yönlü tarifeli transfer servisi sunulmaktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com