GORRION HOTEL ISTANBUL

CNR Fuar Merkezi'ne 3 km mesafedeki 5 yıldızlı Gorrion Hotel Istanbul'da 24 saat açık bir spor salonunun bulunduğu Harem Spa Merkezi ve kapalı havuz konukların hizmetindedir. Tesis bir terasa sahiptir. Tesis genelinde WiFi erişimi ücretsizdir. Tesis, 2,9 km uzaklıktaki Atatürk Havalimanı'na günün belirli saatlerinde ücretsiz çift yönlü ulaşım servisi sunmaktadır.

Klimalı odaların tümünde düz ekran uydu TV, minibar ve elektrikli su ısıtıcısı bulunmaktadır. Duşlu veya küvetli özel banyolarda saç kurutma makinesi mevcuttur. Oda şehir manzaralıdır. Ayrıca sınırsız yerel aramalar ve uluslararası aramalar (5 ülke) yapabileceğiniz sınırsız 3G mobil internet bağlantılı Handy akıllı telefon vardır.

Golden Horn Restaurant'ta her gün zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Diğer öğünler için Pera Brasserie gün boyunca hizmet vermektedir. Konuklar Pierre Loti Lounge'da ferahlatıcı içeceklerini yudumlayarak keyifli vakit geçirebilirler.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com