RAMADA ISTANBUL TAKSIM

Hareketli Taksim Meydanı'na sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindeki bu otel, kapalı yüzme havuzu ve kapsamlı spa olanakları sunmaktadır. Otel genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Marka mağazalarıyla ünlü Nişantaşı semti 1,7 km uzaklıktadır.

Ramada İstanbul Taksim'in klimalı odaları modern bir iç tasarıma sahiptir. Odalarda TV, minibar ve emanet kasası vardır. Banyolar küvetlidir.

Otelin zarif restoranı mevsimlik malzemelerle hazırlanan çeşitli yerel ve uluslararası yemeklerle hizmet vermektedir. Doyurucu yemeklerin ardından lobi barda ferahlatıcı içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Otelde her gün açık büfe kahvaltı servis edilmektedir.

Geziyle geçen bir günün ardından sauna ve Türk hamamında yorgunluk atabilirsiniz. Ayrıca kardiyovasküler ekipmanlar ve ağırlıkların bulunduğu modern spor salonu hizmetinizdedir.

Şehrin diğer bölgelerine kolay ulaşım imkanı sunan Taksim Metro İstasyonu, Ramada İstanbul Taksim'e sadece 500 metre uzaklıktadır. Cevahir Alışveriş Merkezi ise 3 km mesafededir. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu 1,1 km uzaklıkta yer almaktadır. 



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com