RETAJ THERMAL YALOVA

İstanbul'a 48 km uzaklıktaki Termal'de yer alan Retaj Thermal Hotel & Spa, termal banyoları ve spa merkezi ile hizmetinizdedir. Otelde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, teras ve konukların yemek yiyebileceği bir restoran bulunmaktadır.

Bazı odaların özel banyosunda spa küveti, bazılarında da bornozlar ve terlikler mevcuttur. Bazı birimlerde ise yoğun bir günün ardından dinlenebileceğiniz oturma alanı vardır. Odaların bazıları bahçe veya şehir manzaralıdır. Retaj Thermal Hotel & Spa genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Tüm odalarda TV bulunur.

Tesiste 24 saat açık resepsiyon ve kuaför yer almaktadır.

Retaj Thermal Hotel & Spa, Bursa'ya 48 km, Adalar'a ise 29 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı 35 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com