TEYMUR CONTINENTAL GAZIANTEP

Gaziantep şehir merkezinde bulunan TEYMUR CONTINENTAL HOTEL'in her odasında klima vardır. Otelde kapalı yüzme havuzu ve ücretsiz özel otopark mevcuttur. Ücretsiz Wi-Fi otel genelinde sağlanmaktadır.

Modern şekilde dekore edilmiş HOTEL TEYMUR CONTINENTAL'in tüm odaları oturma alanı, düz ekran uydu TV ve saç kurutma makinesi içeren özel bir banyo ile donatılmıştır. Minibar ve elektrikli su ısıtıcı da bulunmaktadır.

Fitness merkezinde egzersiz yaptıktan sonra, spa ve sağlıklı yaşam merkezinde rahatlayabilir ya da masaj hizmetleri ile yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Sauna ve Türk hamamı otel bünyesinde mevcuttur. Ek bir ücret karşılığında iş merkezinden yararlanabilirsiniz.

Her gün açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Alakart restoranda öğle ve akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Talep üzerine özel diyet menüleri hazırlanabilir.

Gaziantep Oğuzeli Havaalanı, TEYMUR'a 16 km uzaklıkta bulunmaktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com