DEDEMAN GAZIANTEP

Dedeman Gaziantep, Türkiye'nin altıncı, Anadolu'nun en büyük şehri Gaziantep'te faaliyet gösteren yepyeni, birinci sınıf bir otel ve kongre merkezidir. Otel, Anadolu'nun 6000 yıllık tarihinden her dönemi tasvir eden karmaşık seramik karo mozaikler ve resimler ile dekore edilmiştir.

Dedeman Gaziantep'in konaklama birimleri son derece modern ve şıktır. Tüm odalarda ücretsiz Wi-Fi, uydu TV, minibar ve klima yer almaktadır. Süitlerde ekstra konfor sunulmaktadır.

Konuklar yoğun bir günün ardından Dedeman Gaziantep'in spa ve sağlıklı yaşam merkezinde yorgunluk atıp tazelenebilirler. Spor salonu ve saunanın yanı sıra masaj salonları ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Tesiste aralarında seçim yapabileceğiniz 4 restoran, 3 kafe bar, 7 son teknoloji toplantı odası, balo salonu ve gece kulübü ve lezzetli yemekler, atıştırmalıklar ya da içecekler mevcuttur. Akdeniz mutfağından muhteşem yemekler sunan La Luna Roof Restaurant oldukça rağbet gören bir mekandır.

Otelin kongre tesisleri 1000 kişilik balo salonu, 250 kişilik konferans salonu ve 8 adet toplantı odasından oluşmaktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com