INAN KARDESLER HOTEL

Trabzon'daki Uzungöl'ün kıyısında yer alan bu otel, yemyeşil ormanlarla çevrilidir. İnan Kardeşler Hotel, Uzungöl'e sadece 390 metre uzaklıktadır.

Tesisteki tüm odalarda uydu TV ve panoramik göl ve çevre manzarasına sahip balkonlar bulunmaktadır. Bazı geniş süitlerde ayrı oturma alanı mevcuttur. İnan Kardeşler Hotel'in tüm odaları özel banyoludur.

Her gün servis edilen kahvaltının tadını odanızın konforunda çıkarabilirsiniz. Hotel İnan Kardeşler'in alakart restoranında alabalık gibi deniz ürünleri sunulmaktadır.

İnan Kardeşler Hotel'in yemyeşil bahçesinde yaz boyunca yöresel dans ve canlı müzik gösterileri düzenlenmektedir. Resepsiyon 24 saat açıktır.

Trabzon Havaalanı 1,5 saatlik sürüş mesafesindedir. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com