THREE PEARL HOTEL TRABZON

Trabzon'un Yomra ilçesinde bulunan Three Pearl Hotel, deniz kıyısına 850 metre mesafededir. Otelde sauna, hamam, spor salonu ve masaj olanaklarına sahip bir spa merkezinin yanı sıra kapalı yüzme havuzu da bulunur. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsiniz.

Three Pearl'deki modern oda ve süitler klimalı ve ses yalıtımlıdır. Tüm oda ve süitlerde minibar, çay/kahve yapma imkanı, oturma alanı ve çalışma masası mevcuttur. Konaklama birimlerinin tamamında standart olarak emanet kasası bulunmaktadır. Bazı konuk odaları Karadeniz manzaralıdır.

Tesis bünyesindeki restoran 24 saat açıktır. Her gün açık büfe kahvaltı servis edilir. Kahvaltınızı odanıza da getirtebilirsiniz. Barda serinletici içkileri yudumlayarak dinlenebilirsiniz. Tesisin yakınında farklı yemek mekanları da yer alır.

Otel bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur. Konsiyerj hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Personel ek bir ücret karşılığında havaalanı servisi ayarlamaktadır. Tesis, Trabzon Havaalanı'na 6 km, şehir merkezine ise arabayla 20 dakika uzaklıktadır. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com