HILTON GARDEN INN TRABZON

Trabzon-Giresun Yolu üzerinde, deniz kıyısında yer alan Hilton Garden Inn Trabzon'dan şehir merkezine, şehrin sanayi bölgelerine ve diğer birçok popüler yere kolayca ulaşılabilir. Bu otelde WiFi erişimi ücretsizdir.

Trabzon'da yer alan bu otelin konforlu ve geniş odalarında düz ekran TV ve kasa; tam donanımlı banyolarda da ücretsiz banyo malzemeleri, terlikler ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

Tesisin resepsiyonu 24 saat açıktır. Yüzme havuzuna girebilir ya da fitness merkezinde modern aletlerle çalışabilirsiniz. Otelde teras da vardır.

Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde hizmet veren Garden Grille & Bar'da bir şeyler içtikten sonra yerel ve uluslararası mutfakların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca 7/24 açık Pavilion Pantry®'den atıştırmalıklar ve temel ihtiyaç malzemeleri satın alabilirsiniz.

Hilton Garden Inn Trabzon, Maçka'ya 38 km, Trabzon'a ise 10 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Trabzon Havaalanı 15 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com