SWISS OTEL EFES IZMIR

İzmir'in kalbinde eyer alan Swissôtel Büyük Efes Izmir, Ege Denizi manzarasına sahiptir. Tesiste LCD TV içeren odalar ile kapalı ve açık havuz sunan bir spa bulunmaktadır. Ayrıca konforunuz için tesiste iş olanakları ve kaliteli mobilyalar ile donatılmış modern bir Executive Lounge hizmet vermektedir.

Büyük Efes Swissôtel'in tüm modern odalarında klima, yağmur duşu ve uydu TV vardır. Odalarda WiFi erişimi ücretsizdir.

Çatı katındaki Equinox adlı restoran, İzmir Körfezi'nin pitoresk manzarası eşliğinde romantik bir ortam sunmaktadır. Hoş bir bahçe terasına sahip The Aquarium'da ise ızgara çeşitleri servis edilmektedir.

Alsancak semtinde yer alan Swissôtel Büyük Efes Izmir, Cumhuriyet Meydanı, mağazalar ve restoranlara yürüyerek 5 dakikalık mesafededir. İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havaalanı ise sadece 15 km uzaklıktadır


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com