ALOFT BURSA HOTEL

Most Green Hotel and Best Green Hotel of 2015'te Green Key Award ile ödüllendirilen Aloft Bursa, Timsah Arena'ya 800 metre mesafededir. Tesiste kapalı havuz ve fitness merkezi vardır. Seçili Hizmetler Konsepti'ne tabi Aloft Hotel, keyifli self-servis yiyecek içecek mekanları sağlamaktadır. Ücretsiz özel otopark sunan otelin tüm alanlarında ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur.

Aloft Bursa Hotel'in modern bir şekilde dekore edilmiş klimalı odalarında düz ekran uydu TV, iPod yuvası ve minibar vardır. Tüm odalar özel banyoludur.

Otelin kafe ve barında serinletici içecekler, lezzetli tatlılar ve sağlıklı atıştırmalıklar servis edilmektedir. Kapalı ve açık oturma alanları mevcuttur.

Çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü hizmeti de sunulmaktadır. Carrefour Alışveriş Merkezi sadece 500 metre mesafededir. Bursa şehir merkezindeki Yeşil Camii ise 8 km uzaklıktadır.

Aloft Bursa Hotel, Bursa Otobüs Terminali'ne 14 km mesafededir. Mudanya 22 km ötededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com