SHERATON BURSA HOTEL

Bursa’nın şehir merkezine yaklaşık 10 dakikalık sürüş mesafesindeki Sheraton Bursa, lüks yerleşim ve ofis gelişim bölgesinde hizmet vermektedir. Most Green Hotel and Best Green Hotel of 2016'da Green Key Award alan Sheraton Bursa, modern ve geniş konaklama birimlerine sahiptir. Tesisin kapalı havuzunda spa olanakları mevcuttur. Tesis genelinde yüksek hızlı internet erişiminden ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Sheraton Bursa Hotel'in şık oda ve süitlerinde düz ekran TV ve klima vardır. Bazı kulüp ve yönetici odalarının, ücretsiz kahvaltı gibi hizmetler sunan Executive Club Lounge’a erişimi vardır.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com