LİONEL HOTEL

İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde, Eyüp Sultan Camii'ne 1,9 km uzaklıkta yer alan Lionel Hotel İstanbul'da sauna ve hamam vardır. Tesis bünyesindeki restorandan yararlanabilirsiniz. Ücretsiz özel otopark mevcuttur.

Odalar düz ekran uydu TV ile donatılmıştır. Bazı konaklama birimlerinde yoğun bir günün ardından dinlenebileceğiniz oturma alanı vardır. Bazıları deniz veya şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca bornozlar, terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir. Lionel Hotel İstanbul genelinde ücretsiz WiFi erişimi sağlanmaktadır.

Tesisin resepsiyonu 24 saat açıktır.

Otelden araba kiralayabilirsiniz. Lionel Hotel İstanbul, Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 5 km, Haliç Kongre Merkezi'ne ise 2,4 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Atatürk Havaalanı 10 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com