RAMADA PLAZA ISTANBUL

Taksim Meydanı’na yaklaşık 2 km uzaklıkta, İstanbul Askeri Müzesi ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'na yürüme mesafesinde yer alan bu şık otelde spor salonu, spa olanakları ve çatı katında yüzme havuzu vardır. Osmanlı tarzı yemek salonu ve Türk hamamı da bulunmaktadır. Osmanbey Metro İstasyonu'nun girişi tesisin hemen karşısındadır. Elektrikli arabalarınız için ücretsiz şarj üniteleri de bulabilirsiniz.

Çevre dostu Ramada Plaza İstanbul’un konuk odalarında düz ekran uydu TV ve ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur. Hepsinin karo döşeli en-suite banyosunda küvet ya da duş ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bazı odalarda mini mutfak ya da oturma alanı vardır. Ayrıca bazıları spa küvetlidir.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com