GRAND HYATT ISTANBUL

Şehrin merkezinde hizmet veren bu lüks İstanbul oteli, Taksim Meydanı'na ve ana kongre ve sergi merkezlerine yürüme mesafesindedir. Otelde modern toplantı salonları ve açık yüzme havuzunun yanı sıra spa ve fitness merkezi bulunmaktadır.

Grand Hyatt İstanbul, açık renklerde dekore edilmiş lüks odalara sahiptir. Tüm odalarda oturma alanı, LCD TV ve çalışma alanı mevcuttur. Mermer banyolarda küvet ve cam kaplı yağmur duş bulunur.

'34', yöresel Türk yemekleri ve Akdeniz mutfağından örneklerle çeşitli mutfaklardan zengin seçenekler sunmaktadır. Mezzanine Lounge & Bar, rahat ve hareketli bir ortamda dinlenmek için mükemmel bir mekandır. Library Bar, İngiliz Erkek Kulüpleri'nin tarzını yansıtan dinlendirici bir ortam sağlamaktadır.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com