LASAGRADA HOTEL

Minimalist İtalyan mimarisinin hakim olduğu bu şık otel, Osmanbey semtinde, sosyetik Nişantaşı semtine sadece adımlarla ifade edilebilecek uzaklıkta yer almaktadır. Lasagrada Hotel modern olanaklara sahip lüks odalar, kapalı yüzme havuzu, spa olanakları ve çatı bar sunmaktadır.

Lasagrada Hotel'in zevkli bir biçimde dekore edilmiş odalarında düz ekran TV, elektrikli su ısıtıcısı ve Nespresso makinesi vardır. Tüm odalar ses yalıtımlı olup ücretsiz Wi-Fi erişimine sahiptir. Modern banyo duşlu veya küvetlidir.

Şehrin panoramik manzaralarını sunan geniş bir terasa sahip Kayra Roof Bar & Restaurant, İtalyan ve dünya mutfaklarından yemeklerle hizmet verir. Daphne Restaurant'ın zengin kahvaltı büfesinde taze meyve suları, İtalyan kahveleri ve taze ekmeklerin yanı sıra organik ve diyabetik ürünlerin tadını çıkarabilirsiniz. Lasagrada Brasserie'nin zengin menüsünde dünya mutfaklarından örneklere yer verilir.

Spa olanakları arasında yorgunluk atmak için sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Tesis bünyesinde donanımlı bir fitness merkezi de mevcuttur.

Taksim Meydanı'na kolay ulaşım imkanı sağlayan Osmanbey Metro İstasyonu sadece birkaç adım uzaklıktadır. Taksim Meydanı 2 km, Atatürk Havalimanı ise 21 km mesafededir. 



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com