LARES PARK TAKSIM

Lares Park Hotel, Taksim Meydanı'ndaki dükkanlara ve toplu taşıma istasyonlarına sadece 100 metre uzaklıktadır. Otel, iyi donanımlı bir spa ve fitness merkezi sunmaktadır. Otelin geniş konuk odalarında, ücretsiz Wi-Fi internet erişimi mevcuttur.

Her biri 2015 yılında yenilenmiş, aydınlık ve şık odalarda, modern mobilyalar ve uydu kanallı düz ekran TV'ler bulunmaktadır. En-suite banyoların her biri bornoz, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri ile donatılmıştır. Odalarda klima bulunmaktadır.

Konukları, tam donanımlı spor salonunda egzersiz yapabilirler. Spa alanında sauna, sağlık havuzu, geleneksel Türk hamamı ve masaj hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Lares Park Hotel'de ayrıca bir kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Turkuaz Restaurant'ta, Türk ve dünya mutfağı yemeklerinin yanı sıra açık büfe kahvaltı da servis edilmektedir. Lares Park Hotel'de, bilet servisi sunan ve yerel turistik yerler hakkında bilgi veren bir tur masası bulunmaktadır.

Hareketli İstiklal Caddesi, otelden sadece 100 metre uzaklıktadır. Dolmabahçe Sarayı, Lares Park Hotel'e 1,5 km mesafededir. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ise 1,1 km uzaklıkta yer almaktadır. Atatürk Havalimanı, yaklaşık 19,3 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark da mevcuttur. 



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com