ALL SEASONS HOTEL

All Seasons Hotel, İstanbul'un tarihi merkezinde hizmet verir. Sultanahmet Meydanı, Kapalıçarşı ve Ayasofya tramvayla sadece 15 dakika uzaklıktadır. Otelde sauna ve masaj olanakları vardır.

Otelin modern odaları LCD TV, klima, minibar ve elektrikli su ısıtıcısı ile donatılmıştır. Ücretsiz WiFi de mevcuttur. dahildir.

Seasons Restaurant, akşam ve öğle yemeklerinde alakart menüsüyle hizmetinizdedir. Ayrıca Seasons Bar'da içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

All Seasons Hotel, şehrin diğer birçok bölgesine kolay ulaşım imkanı sunan Fındıkzade Tramvay Durağı'na sadece 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca tesisin bünyesindeki ücretsiz özel otoparktan faydalanabilirsiniz. 

Fatih, anıtlarmüzeler ve dost canlısı insanlar ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com