PULLMAN ISTANBUL AIRPORT HOTEL

Pullman Istanbul Airport Hotel & Convention Center, Atatürk Havalimanı'na 4 km, İstanbul Fuar Merkezi'ne ise 3 km uzaklıkta elverişli bir konuma sahiptir. Otel, 5 yıldızlı konfor ve olanaklarla hizmet vermektedir. Özel otopark ücretsizdir.

Pullman Istanbul Airport Hotel & Convention Center'ın tümü halı zeminli odalarında uydu TV, klima, kasa ve minibar bulunmaktadır. Hepsinin özel banyosunda küvet ya da duş ve ücretsiz kaliteli banyo malzemeleri mevcuttur.

Tesisin 2. katındaki spa ve sağlıklı yaşam merkezi, cam tavana ve 3500 m² büyüklüğünde alana sahiptir. Burada lüks kapalı havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve spa küvetinde masaj uygulamalarından yararlanabilirsiniz.

Konuklar, Vintage Restaurant'ta çeşitli uluslararası lezzetleri deneyebilirler Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe ya da alakart menü olarak servis edilir. Fransız konseptli Avenue Bar'ın terasında Türk ve dünya mutfaklarından çok özel yemekler ve kokteyller sunulur. Vinoteca'da seçkin şaraplar bulabileceğiniz bir mahzen vardır.

Şehrin merkezi bölgelerine kolay ulaşım sağlayan Yenibosna Metro İstasyonu 2 km mesafededir. Atatürk Havalimanı için çift yönlü ücretsiz servis hizmeti verilir. Pullman Istanbul Airport Hotel & Convention Centre, Sultanahmet'e 15 km, Taksim Meydanı'na ise 20 km uzaklıktadır. Tüyap Fuar Merkezi'ne arabayla 15 dakikada ulaşılabilir. 

Bahçelievler, dost canlısı insanlarkültür ve tarihi merkez keşfi ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com